De Groenwerker - Tuinen en Bedrijfsgroen: ontwerp, aanleg & onderhoud


Regelmatig onderhoud...

De ene tuin heeft een wekelijkse onderhoudsbeurt nodig, de andere tuin kan met twee beurten per jaar toekomen, maar een tuin zonder onderhoud bestaat niet.

tuinaannemer pieter de clercq, degroenwerker.be, gavere, gent, Groenbeheer - onderhoudZie je het scheren van de hagen niet zitten? Of heb je geen tijd om je gazon af te rijden? Misschien werk je wel graag in de tuin, doe je heel veel zelf, maar zou je toch een vakman willen inschakelen om in het voorjaar eens "de grote kuis" te doen?

Is die ene oude boom nu toch echt wat te groot aan het worden? Gevaarlijk groot zelfs? Of heb je enkele fruitbomen, maar weet je eigenlijk niet goed hoe en wanneer je deze moet snoeien?

Tuinonderhoud kan veel verschillende vormen aannemen, aangepast aan wat jij wil en aan wat jouw tuin nodig heeft!


tuinaannemer pieter de clercq, degroenwerker.be, gavere, gent, Groenrenovaties - Heropwaarderen van verwilderd groenSoms is een tuin een tijdje verwaarloosd geweest, maar is de basis wél aantrekkelijk. Enkele oude bomen, een mooi tuinpad of natuurstenen terras.

Het zou zonde zijn om in dat geval van nul te herbeginnen! Een renovatie, mogelijks met hier en daar wat aanpassingen is dan een veel beter idee!

Ook voor huizen die al een tijdje te koop staan kan een beperkte tuinrenovatie, noem het een "opfrisbeurt" wonderen doen!